Over Chantal Borghuis

Chantal Borghuis MfN RFEA (1967) studeerde Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool Groningen. Ze werkte dertien jaar bij ABNAMRO in verschillende functies in de zakelijke markt en acht jaar bij Van Lanschot Bankiers als Private Banker. Chantal heeft diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Financieel- en Beleggingsadvies en de Leergang Vermogensregie.

“Als Private Banker heb ik veel samengewerkt met vermogende particulieren. Hierbij passeerden onder andere onderwerpen als begeleiding bij financiën, afwikkeling nalatenschappen en de begeleiding (financieel en emotioneel) van de achterblijvende partner van een overledene. Daarnaast heb ik gemerkt dat de afwikkeling van een (echt)scheiding een zeer intensief en pijnlijk proces kan zijn met veel emotionele en financiële beslismomenten. Dan is er hulp vereist bij de uitgebreide financiële, juridische en fiscale afhandeling en financiële planning na (echt)scheiding.”

Chantal Borghuis MfN RFEA is een vertrouwenspersoon, die oprechte interesse toont en als spin in het web kan fungeren. Ze werkt onafhankelijk en ontvangt geen commissies van financiële instellingen.